Logo Přihlásit Registrovat Rozcestí
Cizrnový s...

Manky Dobrokuchtily Nekvindové
špička špička
 
ZpětTisk

Cizrnový salát se zeleninou

cizrnovy-salat-se-zeleninou

Cizrna, známá také jako římský hrách blal asdk fkj sdkfas dfgkjasdf asdlfka kjasdg k asldg kjasdj

Ingredience na 1 porci

  • cizrna
     
    40 g
  • sušená bazalka
     
    troška
  • čerstvá bazalka
     
    2 lístky
  • jogurt
     
    2 lžičky
  • rajče
     
    1
  • okurek[1]
     
    1

Postup

Cizrnu namočíme alespoň na 12 hodin do vody. Vodu slijeme, natočíme novou a vaříme minimálně hodině na mírném ohni. Pokud solíme, tak až ke konci varu. Vznikající pěnu v průběhu varu odstraňujeme. Cizrnu můžeme ochutit sušenou bazalkou (prý zabraňuje nadýmání). Uvařenou cizrnu propláchneme a dáme vychladit. Potom přimícháme jogurt, na kostičky pokrájené rajče a okurek. Důkladně promícháme. Dále můžeme dochutit čerstvou bazalkou, případně můžeme přidat, co nás napadne (cibuli, papriku, hrášek, sýr).

Poznámky:

  1. kousek salátového nebo větší nakládáček
ZpětTisk

73%
Podle hodnocení vás, uživatelů (celkem 1), je na tom tenhle recept tak, jak je, a očekávám, že to bude takové jaké to bude. Já s tím už bohužel nic nenadělám.

I vy máte možnost hodotit recepty na recepty.neqindi.cz, ale nejprve se musíte zaregistrovat a přihlásit!

Komentáře k receptu

Recept ještě bohužel nemá žádné komentáře.

spodek
2013 © Neqilidi