Cizrna, známá také jako římský hrách blal asdk fkj sdkfas dfgkjasdf asdlfka kjasdg k asldg kjasdj
Cizrnu namočíme alespoň na 12 hodin do vody. Vodu slijeme, natočíme novou a vaříme minimálně hodině na mírném ohni. Pokud solíme, tak až ke konci varu. Vznikající pěnu v průběhu varu odstraňujeme. Cizrnu můžeme ochutit sušenou bazalkou (prý zabraňuje nadýmání). Uvařenou cizrnu propláchneme a dáme vychladit. Potom přimícháme jogurt, na kostičky pokrájené rajče a okurek. Důkladně promícháme. Dále můžeme dochutit čerstvou bazalkou, případně můžeme přidat, co nás napadne (cibuli, papriku, hrášek, sýr).
I vy máte možnost hodotit recepty na recepty.neqindi.cz, ale nejprve se musíte zaregistrovat a přihlásit!
Komentáře k receptu
Recept ještě bohužel nemá žádné komentáře.