Logo Přihlásit Registrovat Rozcestí
Zapékané k...

Manky Dobrokuchtily Nekvindové
špička špička
 
ZpětTisk

Zapékané králičí maso se smetanou a bramborami

Takhle měkké králičí maso jste dozajista ještě neměli! Určitě vyzkoušejte.

Ingredience

  • králičí válečky a játra
     
    kousky
  • cibule
     
    3
  • sýr cihla
     
    nastrouhaná
  • sůl a pepř
     
    odhadem
  • olej
     
    na vymazání
  • smetana ke šlehání
     
    2 kelímky
  • brambory na plátky
     
    odhadem

Postup

Plech lehce vymažeme olejem a poklademe první vrstvou (tenkou) syrových brambor nakrájených na plátky, které jsme osolili a opepřili. Navrch dáme nakrájenou cibuli na kroužky. Na to dáme vrstvu osoleného a opepřeného masa, trochu posypeme sýrem a nakonec poklademe zbytkem osolených a opepřených brambor. Celé polijeme smetanou. Dáme péct na 45 minut přikryté druhým plechem. Potom pečeme odkryté dle potřeby. Ke konci pečení posypeme nastrouhaným sýrem.

ZpětTisk

85%
Podle hodnocení vás, uživatelů (celkem 1), je na tom tenhle recept tak, jak je, a očekávám, že to bude takové jaké to bude. Já s tím už bohužel nic nenadělám.

I vy máte možnost hodotit recepty na recepty.neqindi.cz, ale nejprve se musíte zaregistrovat a přihlásit!

Komentáře k receptu

Recept ještě bohužel nemá žádné komentáře.

spodek
2013 © Neqilidi