Logo Přihlásit Registrovat Rozcestí
Kremrole

Manky Dobrokuchtily Nekvindové
špička špička
 
ZpětTisk

Kremrole

kremrole

Kremrole jsou velice oblíbeným mlsem nejen v cukrárnách. Křehoučké těsto a nadýchaná šlehačka se přímo rozplývají na jazyku, jen ochutnat...

Těsto

  • máslo
     
    1
  • šlehačka
     
    100 ml
  • hladká mouka
     
    35 dkg
  • žloutky
     
    2
  • ocet
     
    1 lžíce

Náplň

  • bílky
     
    6
  • moučkový cukr
     
    30 dkg
  • sůl
     
    špetka

Postup

Připravené těsto vložíme na dvě hodiny do chladničky a přikryjeme alobalem. Těsto rozválíme, krájíme proužky a motáme je na tukem potřené trubičky (proužky na jedné polovině potřeme žloutkem), shora trubičky na plechu potřeme žloutkem. Trubičky plníme sněhem z bílků ušlehaných v horké lázni za přidávání cukru.

ZpětTisk

94%
Podle hodnocení vás, uživatelů (celkem 3), je na tom tenhle recept tak, jak je, a očekávám, že to bude takové jaké to bude. Já s tím už bohužel nic nenadělám.

I vy máte možnost hodotit recepty na recepty.neqindi.cz, ale nejprve se musíte zaregistrovat a přihlásit!

Komentáře k receptu

Recept ještě bohužel nemá žádné komentáře.

spodek
2013 © Neqilidi