Ačkoli název ponouká k představě rychlé a snadné večeře či svačinky, vzezření kuchyně při dokončení svědčí o náročnosti operace. Gurmánský zážitek ale každého, kdo okusí, s jistotou přiměje podstoupit ono martyrium. [br] Idea receptu vznikla na základě receptury Kluků v akci (viz Sendvič z opečené briošky s telecími játry, vajíčkovým salátem, jarní cibulkou a slaninou) a dostupnosti lokálních surovin.
Vajíčkový salát
Na tvrdo vařená vejce, cibuli a pažitku nakrájíme na velmi jemno. Přidáme majonézu a hořčici. Vše promícháme a necháme v ledničce odležet.
No a dál
Příprava jater: Játra z jednoho králíka rozdělíme na cca třetiny a vyřízneme z nich žlázky.
Na kostičky nakrájený špek na pánvi opečeme a vyjmeme do mističky.
Ve výpeku opečeme připravená játra a vyjmeme do mističky.
Na pánvi opečeme rozpůlené krajíce chleba.
Servírování
I vy máte možnost hodotit recepty na recepty.neqindi.cz, ale nejprve se musíte zaregistrovat a přihlásit!
Komentáře k receptu
Recept ještě bohužel nemá žádné komentáře.