Přejete si pochoutky zobrazit jako – náhledy seznam obrázky
Ačkoli název ponouká k představě rychlé a snadné večeře či svačinky, vzezření kuchyně při dokončení svědčí o náročnosti operace. Gurmánský zážitek ale každého, kdo okusí,...
Kotlety ve šlehačce je opravdová lahůdka, která stojí za přípravu. Přestože to není zrovna nejdietnější jídlo, jednou za čas je třeba si ho dopřát.
Skvělá kombinace šťavnatého kuřecího masa a výborné hubové omáčky, která vás zahřeje u srdce ale i v žaludku. Podává se s rýží. Navíc vás zbaví nechtěných přebytečných hu...
Skvělý recept s kuřetem, který je trochu pikantní, s nádechem alkoholu, chutí rajčat, vůní provensálského koření, prostě lahůdka.
Vynikající recept na kuřecí kari obohacené rozinkami a jablky, jako příloha se hodí rýže.
Rychlé snadné a prý chutné masíčko. Lze použít králičí válečky, kuřecí prsíčka, ale nejlépe obé zároveň.
Kuřecí pivní rarášci patří k oblíbeným kuřecím rychlovkám, kterou zná snad každý. Pivní těstíčko není složité na přípravu a jistě si s ním každý hravě poradí....
Je léto a nevíte co s třešněmi? Neváhejte a zkuste tento netradično-tradiční recept. Kuřecí maso s nádechem provensálského koření, lahodná třešňová omáčka a opečené bramb...
Losos je velmi chutná a v dnešní době čím dál tím více oblíbená ryba s charakteristickou lososovou barvou. Losos se dá připravovat na nespočet způsobů.
Suši je jedno z nejznámějších japonských jídel. Většina lidí si pod tímto pojmem představí zejména syrové rybí maso s rýží, ale suši je především vařená rýže spojená se s...
Chcete si upéct kuře a zároveň udělat něco dobrého pro vaše zdraví? Potom vyzkoušejte kuře pečené na medu a česneku.
Slané koláčky jsou rychlé, dobré a vhodné pro návštěvy, na oslavy, k vínu...
Když chystáte nějakou oslavu či rodinnou sešlost a potřebujete něco dobrého k vínu, nabízí se slané rychlovky z listového těsta. Můžete připravit tyčinky, anebo oblíbené ...
Špagety patří v naší rodině asi k nejoblíbenějším těstovinám. Naplácat na ně můžete prakticky cokoli. K typicky připravovaným špagetům nepochybně patří rajčátka, rajčatov...
Španělský ptáček je oblíbené české jídlo z hovězího masa. Tento recept přináší alternativu v podobě zadních králičích stehen. Hovězí maso je čím dál tím dražší, proto je ...
Svíčková s knedlíky patří neodmyslitelně k tradiční české kuchyni. Udělat dobrou svíčkovou není vždy úplně snadné, ale naše maminka tvrdí, že je to úplně jednoduché. Posu...
Pečený králík a k němu knedlík (Tátuv knedlIk). Jídlo, která zvládne i táta, ale ne na poslední chvíli.
Jak nasolit, naložit a vyudit a jaké masíčko, aby se nám všem udělalo dobře v pokojíčku z uzeného vepříka.
Máte rádi kari, vepřové a houby? Potom zkuste tento recept. Kari je tradiční orientální směs založená na kurkumě, koriandru a římském kmínu, která se vyznačuje nasládle k...
Vepřové po čínsku je jeden z řady receptů na vepřové, nejlépe se na tento recept hodí masové nudličky.
Pečený králík je klasika. Tento recept přináší výborný způsob, jak takového doma a s láskou vykrmeného králíka upéct.
Takhle měkké králičí maso jste dozajista ještě neměli! Určitě vyzkoušejte.