Kombinaci kávy, lískových ořechů a čokolády prostě neodoláte. Proto neváhejte a vyzkoušejte recept na tyto miniroládky. Nebojte se, není to nic složitého.
Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh. Do směsi zlehka přidáme mouku a kokos. Vymícháme dohladka. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme při vyšší teplotě asi 10 minut. Po upečení lehce poprášíme moukou a vyklopíme na utěrku horní stranou dolů. Papír opatrně sejmeme a piškot rozřízneme na 2 části, srolujeme a necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme s moučkovým cukrem, žloutky a kávou do hladkého krému. Vmícháme mleté oříšky a lžíci rumu. Piškotové pláty potřeme krémem a z delší strany stočíme dvě tenké roládky. Dáme ztuhnout do ledničky na 20 až 30 minut. Po ztuhnutí každou roládu nakrájíme na 8 stejných dílků. Každou miniroládku namočíme oběma konci do rozpuštěné čokolády a dáme znovu ztuhnout.
ZpětTiskI vy máte možnost hodotit recepty na recepty.neqindi.cz, ale nejprve se musíte zaregistrovat a přihlásit!
Komentáře k receptu
Recept ještě bohužel nemá žádné komentáře.