Logo Přihlásit Registrovat Rozcestí
Nejlepší k...

Manky Dobrokuchtily Nekvindové
špička špička
 
ZpětTisk

Nejlepší kokosky

nejlepsi-kokosky

Další recept na oblíbené a jednoduché kokosky, je už na vás, který recept zvolíte.

Postup

Z bílků vyšleháme sníh a v parní lázni do něj potom postupně zašleháme moučkový cukr. Až je směs bílá jako snížek, přilijeme ocet a přisypeme kokos. To celé ještě chvíli mícháme v páře. Kastrůlek vyndáme z parní lázně a přimícháme mouku. S ní ale zacházíme opatrně, je možně, že bude stačit méně než je uvedené množství, raději přisypáváme postupně.

Vyndejte kastrůlek z parní lázně a přimíchejte mouku. S ní ale zacházejte opatrně, je možné, že bude stačit méně než uvedené množství (podle velikosti bílků), raději přisypávejte postupně, abyste z toho nakonec neměly tuhou drobenku!

Připravíme si rovnou tři plechy a uděláme všechny kokosky najednou. Těsto by se mělo udržovat pořád teplé! Potom dáme troubu předehřát na 150 stupňů Celsia a kokosky necháme na plechu chvilku oschnout. Pak je zvolna sušíme v troubě a nechte několik dní uležet v chladu.

Těsto

  • cukr moučka
     
    30 dkg
  • bílky
     
    3
  • 4% ocet
     
    1 velká lžíce
  • mletý kokos
     
    10 dkg
  • polohrubá mouka
     
    10 dkg

ZpětTisk

80%
Podle hodnocení vás, uživatelů (celkem 1), je na tom tenhle recept tak, jak je, a očekávám, že to bude takové jaké to bude. Já s tím už bohužel nic nenadělám.

I vy máte možnost hodotit recepty na recepty.neqindi.cz, ale nejprve se musíte zaregistrovat a přihlásit!

Komentáře k receptu

Recept ještě bohužel nemá žádné komentáře.

spodek
2013 © Neqilidi