Sýrová roláda se hodí jako předkrm, zákrm i příkrm, pro návštěvy, ke svačině a chutná snad každému. Máte-li nějaký ten kousek sýra navíc, zkuste tento recept a neprohloupíte.
##sýr cihla||20 dkg
Postupu existuje více, jeden z nich je následující: cihlu dáme do vařící vody asi na 20 min. Potom vyndáme a rozválíme na placku asi 1/2 cm silnou. Placku poklademe plátky salámu a navrch dáme pomazánku. Tento postup je však dost náročný, doporučuji tedy lehčí variantu. Sýr nakrájíme na plátky a ty poskládáme plech vyložený alobalem. Poté dáme zapéct do trouby, aby se plátky spojili a vytvořily jeden velký plát.
ZpětTisk
I vy máte možnost hodotit recepty na recepty.neqindi.cz, ale nejprve se musíte zaregistrovat a přihlásit!
Komentáře k receptu
Recept ještě bohužel nemá žádné komentáře.