Logo Přihlásit Registrovat Rozcestí
Rajcatový ...

Manky Dobrokuchtily Nekvindové
špička špička
 
ZpětTisk

Rajčatový protlak

Jak z rajčat vyrobit rajčatový protlak pro recepty užívající rajčatový protlak

Ingredience

  • Rajčata
     
    hodně moc

Postup

Rajčata rozkrájíme a do hrnce hodíme.
Chvilku (asi jako když se zakecáme s Popíkem) povaříme.
Nemícháme! - bacha na přichycení a připálení.
Pomocí naběračky a cedníku oddělíme tekutinu od hustiny.
Hustinu (včetně šlupek) do hlaďoučka rozmixujeme mixérem na smútííís.
Naskleničkujeme a zapasterizujeme (asi 20 minut na 80 °C).
A je hotovo. [1]

Poznámky:

  1. Přiměřené množství tekutiny zavaříme na pozdější výrobu rajské omáčky či rajské polévky
ZpětTisk

100%
Podle hodnocení vás, uživatelů (celkem 1), je na tom tenhle recept tak, jak je, a očekávám, že to bude takové jaké to bude. Já s tím už bohužel nic nenadělám.

I vy máte možnost hodotit recepty na recepty.neqindi.cz, ale nejprve se musíte zaregistrovat a přihlásit!

Komentáře k receptu

Recept ještě bohužel nemá žádné komentáře.

spodek
2013 © Neqilidi