Logo Přihlásit Registrovat Rozcestí
Kopracka

Manky Dobrokuchtily Nekvindové
špička špička
 
ZpětTisk

Kopračka

kopracka

Koprovou polévku děláváme často a rádi. Je rychlá na přípravu, hodí se na Štědrý den či Velký pátek a nasytí.

Ingredience

  • brambory
     
    dle libosti
  • kopr
     
    odhadem
  • smetana
     
    1 a půl kelímku
  • hrubá mouka
     
    3 lžíce
  • vajíčko
     
    1
  • ocet
     
    trochu
  • sůl
     
    odhadem

Postup

Okrájené brambory nakrájíme a dáme vařit do osolené vody. Do hrnečku si nachystáme smetanu, do které rozkvedláme hrubou mouku. Když už jsou brambory téměř uvařené doměkka, přilijeme smetanu s hrubou moukou a rozkvedláme vajíčko. Přidáme najemno nakrájený kopr a necháme chvilku povařit. Odstavíme z plotny, dle chuti přidáme ocet. Podáváme s vařeným vajíčkem.

ZpětTisk

85%
Podle hodnocení vás, uživatelů (celkem 1), je na tom tenhle recept tak, jak je, a očekávám, že to bude takové jaké to bude. Já s tím už bohužel nic nenadělám.

I vy máte možnost hodotit recepty na recepty.neqindi.cz, ale nejprve se musíte zaregistrovat a přihlásit!

Komentáře k receptu

Recept ještě bohužel nemá žádné komentáře.

spodek
2013 © Neqilidi